iDEAL

Als u bankiert via het internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, Fortis of ING bank, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Na het plaatsen van uw bestelling kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een pagina waarin u de bank waarbij u online bankiert kunt selecteren. U volgt dan de procedure die u gewend bent bij het internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klikt u op: iDEAL. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen. 

MasterCard of VISA

Indien u kiest voor een betaling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen. 

Overboeking

U kunt het bedrag van uw order overmaken naar;
Beautiful Happy Things te Vleuten, reknr. NL30 INGB 0006 4949 88 ovv uw ordernummer. Na ontvangst van uw betaling zullen we uw bestelling verzenden.

Foreign customers

Please use our IBAN and BiC codes when you make the tranfer:

IBAN: NL30 INGB 0006 4949 88

BIC: INGBNL2A
 

Bancontact / Mister Cash

De online betaalmethode voor onze Belgische klanten die bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank. 


PayPal

PayPal is een zeer bekende internationale betalingmethode. Geen moeilijke IBAN- en BIC codes of adresgegevens maar super snel, veilig en betalen via je e-mail adres. Betalen kan vanaf bank, giro, creditcard of via het saldo van je PayPalrekening. 
De transactiekosten zijn 3% extra over het totaal bedrag.

VERZENDEN binnen Nederland

Brievenbuspost in NL is 1,95 euro. Voor pakketpost rekenen we 4,95 euro. Bij bestellingen boven de 75 euro worden geen verzendkosten gerekend.

VERZENDEN naar Belgie en Duitsland

Brievenbuspost naar Belgie en Duitsland kost 3,95 euro. Voor pakketpost rekenen we 10,00 euro. 

BEZORGEN

Zodra we uw betaling hebben ontvangen zullen we het pakket verzendklaar maken. De levertijd is circa 2 werkdagen. Indien u het pakket met spoed wilt ontvangen kunt u het beste even per email contact met ons opnemen. We zullen ons uiterste best doen om de verzending zo snel mogelijk te laten verlopen en u een duidelijk indicatie geven van de levertijd.

Bezorging door DHL

Wij maken gebruik van DHL. Men zal meerdere keren proberen het pakket bij u af te leveren. Als u niet thuis bent probeert DHL het pakket bij uw buren af te leveren. Mocht dit niet lukken dan zal de zending weer terug worden gestuurd naar Beautifulhappythings.com
Mocht u door de week niet thuis zijn dan adviseren we u om een ander afleveradres te kiezen.
 

RETOURNEREN

Ruilen mag altijd zonder opgave van reden binnen een periode van 14 dagen na ontvangst van het product. U dient hiervoor een e-mail naar ons te sturen via info@beautifulhappythings.com

Wel moeten de product(en) compleet en ongebruikt zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd. De kosten voor de retourzendingen zijn voor rekening van de klant. Zodra wij de geretourneerde product(en) hebben ontvangen, krijgt u zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag terug.

Retouradres:

Beautiful Happy Things
Alendorperweg 6
3451 GM VLEUTEN